Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bevrijding - Alexander Mispelblom Beyer

Prijs: € 2,-

227 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1994, 127 blz. Schutblad is uit boek gescheurd; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[155]

Mensen kunnen tijdens dit leven psychisch vastlopen. De directe ervaringen, geestelijke aanleg en de omgevingsfactoren kunnen een functioneren in deze gecompliceerde maatschappij belemmeren. In dit boek worden door de auteur methoden uit zijn psychotherapeutische praktijk aangereikt om zich te bevrijden van de negatieve krachten uit het verleden. Hij gaat daarbij uit van een voortleven van de geest. De mens begint niet blanco aan dit leven. Om los te komen van de conditioneringen wordt vooral gebruik gemaakt van ontspannings- en hypnosetherapieën. Uitvoerig wordt stilgestaan bij de fysieke en psychische veranderingen als gevolg van zowel de hypnosetherapie als de meditatie- en reïncarnatietherapie. Bepalend bij de eerste is dat de gehypnotiseerde volledig bij bewustzijn is en zelf de gespreksrichting bepaalt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaat hij in op de mogelijke oorzaken van de problemen en de voortgang bij het veranderingsproces. Zorg en liefde voor de mens staan centraal in dit met aandacht gecomponeerde boek. Een literatuuroverzicht en 2 oefeningen vormen de bijlagen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)