Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cupido in gevaar - Je relatie als er net een kind is

Prijs: € 2,-

394 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2001, 216 blz. Boek is in zeer nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [D22]

Je bent samen gelukkig; er is veel romantiek in de liefde, alleen/samen en je hebt alle vrijheid en genoeg te besteden. Dan is er een kind op komst en alles verandert voor de rest van je leven. De geboorte van een kind is de bijzonderste gebeurtenis in het leven; het is een wonder. De liefde voor je kind is groots, maar wat zijn de consequenties voor de relatie met je partner, want de zorg voor het kind vraagt alle aandacht? Het 'samen-zorgen' verdringt het 'samen-zijn'. Aan de orde komen ondermeer: is er een kinderwens, hoe verloopt de zwangerschap, hoe moet het met het werk, de lichamelijke reacties, de band met de eigen ouders en de seks. Het goed geschreven boek wil recht doen aan de complexiteit van de periode waarin men kinderen krijgt en de eerste jaren daarna. De Nederlandse psychologe heeft veel ervaringen in het boek verwerkt. Het besluit met een literatuurverwijzing om er nog meer over te lezen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)