Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Danka Husken Werkboek Chakratekenen

Prijs: € 12,-

117 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort boek:
  • Paperback

De chakra's brengen vitale energie naar elk deel van ons lichaam. Door je met een chakra te verbinden en dit chakra te tekenen, kun je de werking van het chakra versterken. Vanuit de westerse en oosterse visie wordt verschillend naar de chakra's gekeken. Beide benaderingen worden in dit boek behandeld, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het voelen van wat een chakra met je doet.

In dit chakrawerkboek vind je omschrijvingen en werktekeningen van de zeven chakra's om, vanuit zowel de westerse als oosterse visie, zelf chakra's te leren tekenen. Verder worden er veel inspirerende ideeën aangereikt om creatief met chakra's om te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld mediteren op een chakratekening, je verbinden met het element dat bij een chakra hoort, chakratekeningen inkleuren of een chakradag inlassen door op die dag de kleding te dragen in de kleur van een bepaald chakra.

Klik opom een aantal pagina's van het boek te bekijken.

Over de auteur
Danka Hüsken heeft zich ruim twintig jaar verdiept in de werking van de chakra's. Het werken met edelstenen en het tekenen van chakra's maakten een belangrijk deel uit van de cursussen en zomerweken die zij vele jaren over dit onderwerp heeft gegeven.

Andere boeken van dezelfde auteur:
Basisboek symbolen in de mandala
Groot Mandala Basisboek
Numerologie in woord, beeld en getal
De mandala als helend beeld

 

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS, verzendkosten 4 euro

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nieuw-Roden
(Drenthe, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)