Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De man die verliefd was op een ijsbeer - Robert U. Akeret

Prijs: € 2,-

570 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1995, 224 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D10]

De auteur, Amerikaans psychotherapeut, geeft verslag van vijf ex-cliënten die hij vele jaren na het beëindigen van de therapie opzoekt en bij wie hij de effecten van zijn behandeling bekijkt. Hij noemt zichzelf een onorthodox psychotherapeut en krijgt cliënten doorverwezen die bijzondere afwijkingen hebben welke niet in de klassieke psychiatrische ziektebeelden te classificeren zijn. De uitzonderlijke verhalen van deze mensen gaan zijn verbeeldingskracht en begripsvermogen te boven. Gedwongen door nieuwsgierigheid en verbazing is hij genoodzaakt zijn therapeutisch arsenaal uit te breiden. Dit boek laat zien dat de psychotherapeutische praktijk niet alleen een logisch oorzaak-gevolg-denken is, maar een volgen van de uniciteit van elk mens in al zijn bochten.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)