Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De platwormen vervelen zich - Joost de Klerk

Prijs: € 3,-

171 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1974, 222 blz. met tekeningen. Randen kaft zijn verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 ,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D10]

De schrijver-journalist Joost de Klerk is een man die zichzelf de tijd gunt ongehaast door het leven te wandelen.
Aldus doende tracht hij zich een inzicht te verwerven in het "waarom " , "waardoor " en "waartoe " van het menselijk gedrag.
Gedurende twintig jaar was hij verbonden aan Elseviers Weekblad waarvoor hij artikelen schreef over zijn kinderen , over rechtspleging , over dieren en landschappen , over schepen en zeevaart en ook veel korte verhalen.
Zijn belangstelling spitste zich de laatste jaren hoe langer , hoe meer toe op het napluizen van uit vroeger noodzaak geboeren gedragspatronen , zoals wij die nu om ons heen kunneen waarnemen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)