Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De roep om de Meester - Karlfried Dürckheim

Prijs: € 5,-

47 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Pocket
  • Staat:
  • Gebruikt

Pocket, uitgave 1973, 167 blz. Nummer op schutblad geschreven; bladranden licht verkleurd; lichte gebruikssporen (geen scheuren of vlekken) Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[B6]

De moderne mens raakt er steeds meer van overtuigd dat de 'werkelijkheid' zich niet beperkt tot dat wat we kunnen zien en met ons rationele verstand kunnen bevatten. Er is iets dat wezenlijker is, dat ons bewustzijn, ons inzicht in onszelf kan verruimen. Maar hoe dringen we tot dat wezenlijke door? Het antwoord dat Karlfried Durckheim op deze vraag geeft is: met de hulp van de Meester. Met die Meester doelt de schrijver niet op de een of andere goeroe, maar op de meester die diep in ons innerlijk schuilt, namelijk onze eigen innerlijke wijsheid die ons tot een waarlijk volwassen evenwicht kan brengen. Durckheim, die een van de grote voorlopers is van wat tegenwoordig wordt aangeduid als de New Age-beweging, wijst ons op fascinerende wijze de weg naar onze diepste kern.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)