Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Dementie, een vergeten aandoening - H.W. ter Haar

Prijs: € 4,-

114 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1992, 100 blz. met zwart/wit foto's. Kaft heeft lichte gebruikssporen, lijkt ietwat verkleurd. Verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D33]

"Dementie, een vergeten aandoening" is geschreven voor mensen die in hun directe omgeving te maken hebben met iemand die dement is. Dementie is een verschijnsel dat zich voordoet onder ouderen. In onze maatschappij neemt het aantal mensen dat oud wordt en vooral dat 'hoogbejaard' wordt gestaag toe. Daarmee stijgt ook de kans om met dementie geconfronteerd te worden.
Vragen en problemen die zich voordoen bij het omgaan met iemand die dement is, worden in dit boekje zo praktisch mogelijk besproken. De situatie thuis en de rol die huisgenoten en andere direct betrokkenen kunnen spelen komen uitvoerig aan de orde, vervolgens ook de hulp die buitenshuis te vinden is. De auteur is klinisch geriater.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis (België 9,50 euro - 0-1 kg) of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)