Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Een verlies voor altijd - Maxine Harris

Prijs: € 4,-

39 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Pocket
  • Staat:
  • Gebruikt

Pocket, uitgave 1999, 341 blz. Bladsnedes/bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[B3]

Het verlies van een vader of moeder op jeugdige leeftijd is een ingrijpende gebeurtenis, die onuitwisbare sporen achterlaat. Het veroorzaakt een diepe leegte in het bestaan. Harris interviewde meer dan zestig volwassenen die op jonge leeftijd een van hun ouders verloren. Het resultaat is een heldere uiteenzetting over de gevolgen van de dood van een ouder op iemands persoonlijkheid en functioneren.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis (België 9,50 euro - 0-1 kg) of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)