Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Handboek zekerheden

Prijs: € 5,85

56 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Handboek zekerheden
Lucas Slager
9789078070580

. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.

Een mooi uitgevoerd hardcover boek van de bekende Lucas Slager, een schrijver die zo langzamerhand al een flink oeuvre op zijn naam heeft staan, over al onze zekerheden en over hoe die los te laten zodat ons leven weer vrij zou kunnen gaan stromen in de richting die écht bij ons past....

Tekst op de achterkaft:
''We zijn als mensheid aangeland in een tijdsfase waarin steeds meer waarheden en onwaarheden aan het licht komen en er flink aan de boom van onze samenleving wordt geschud. Dit 'filosofische handboek' over onderwerpen die we als zekerheid in ons leven aanmerken, is een hulpmiddel om de grote uitdagingen van onze tijd aan te gaan en met de grote veranderingen die al plaats vinden en nog plaats zullen vinden, te leren omgaan.
We hebben anno Nu niet meer de keuze om al of niet mee veranderen, maar wel de keuze hoe we ermee omgaan. Hoe we eraan mee kunnen doen, en mee richting kunnen geven. Eindelijk breekt het besef door dat de oude wereld, de oude zekerheden, in verval zijn. Dat de oude fundering het systeem het niet langer meer zal kunnen dragen. Dat er een nieuwe samenleving ontstaat en dat we pas werkelijk vrij kunnen zijn door onze verantwoordelijkheid als mens te nemen.
Dit handboek zal je misschien aan het schrikken brengen, maar ook inzicht geven in je eigen mogelijkheden om je eigen waarheid en zekerheid te vinden en met vertrouwen de nieuwe wereld te kunnen omarmen.
Want jij, ja jij, hebt een rol te vervullen in dit leven en dat mag en kan je doen door jezelf te ontdekken, wat vast zit los te laten, en je eigen oneindige mogelijkheden te ontdekken en te gebruiken. Door je oude zekerheden, overtuigingen en patronen los te durven laten is de kans dat je er beter en sterker van wordt honderd procent. Dat is in elk geval een zekerheid waar je mee vooruit kunt in het leven.
De wereld wacht op jou!''

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.


Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken


Specificaties:

  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • EAN (artikelcode): 9789078070580
  • ISBN (artikel code): 9789078070580
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Lucas Slager
  • Primaire Auteur: Lucas Slager
  • SKU (eigen artikel code): 323400465


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: +31(0)851302932

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)