Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Hersenwerk - Marilyn vos Savant

Prijs: € 2,-

534 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1991, 254 blz. Boek heeft één ezelsoor; bladranden licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [D22]

Ondertitel: De intelligentste mens ter wereld legt uit hoe de vermogens van uw hersenen optimaal benut kunnen worden en hoe u uw verstand kunt ontwikkelen - in slechts 12 weken.

Marilyn vos Savant is opgenomen in 'The Guinness Book of Records' als het menselijk wezen met het hoogste IQ ooit gemeten. Met de Stanford-Binet test, waarbij een score van 100 als normaal wordt beschouwd, liet zij een verbazend 228 noteren.
Een van haar bekendste activiteiten is het verzorgen van een vragenrubriek (Ask Marilyn) in het tijdschrift 'Parade', dat elke zondag in heel Amerika verschijnt in een oplage van 35 miljoen exemplaren. Zij is getrouwd met dr. Robert Jarvik, de uitvinder van het permanente kunsthart.
Marilyn vos Savant ontwikkelde een soort cursus voor de hersenen die zij samen met de publiciste Leonore Fleischer (183 op de schaal van Stanford Binet!) beschreef in het boek 'Brainbuilding' oftwel 'Hersenwerk'.
De serieus geïnteresseerde kan door middel van fascinerende oefeningen, tests en raadsels in 12 weken zijn of haar verstand aantoonbaar verder ontwikkelen. Het is buitengewoon interessant te zien hoe schijnbaar onmogelijke problemen door gericht logisch denken opgelost kunnen worden - en dat is een vaardigheid die in het dagelijks leven voortdurend te pas komt.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)