Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Het beste uit jezelf halen - Hilarie Owen -

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

190 keer bekeken • Status: Actief

Hardcover (ex libris).

Kan opgehaald of verzonden worden.


Wil je het beste uit jezelf halen? Dit is HET boek over je persoonlijke kapitaal - wat het is, wat eraan bijdraagt, en hoe je elk deel ervan kunt uitbouwen om de beste te zijn die je kunt zijn.


Ben je een intelligente werker - zoek je naar doel, betekenis en waarden in je dagelijkse werk? Heb je persoonlijke groei en ontwikkeling nodig om je beter te voelen in alles wat je doet? Waarschijnlijk heb je gehoord over persoonlijk kapitaal en hou je van het idee alles te kunnen zijn wat je wilt zijn. Maar wat is persoonlijk kapitaal? Hoe kan je eraan werken dat het je leven veranderd. Wat moet je precies doen Dit is het boek dat deze vragen beantwoordt.


Dit boek zit boordevol illustratieve voorbeelden en interactieve oefeningen en laat u de waarde van uw kenniskapitaal (wat u weet), sociaal kapitaal (wie u kent) en emotioneel kapitaal (hoe u met anderen communiceert) maximaliseren - en combineert deze componenten om een meer succesvol, effectief, evenwichtig en vervuld persoon van je te maken.

 

Mensen die boeken lezen van Momentum hebben waarden en principes. Ze vragen zich af wie ze zijn en wat ze doen. Waar ze ook werken, ze willen het gevoel hebben dat wat ze doen betekenis heeft.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mierlo
(Noord-Brabant, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)