Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Het Enneagram - Jorrit Jorritsma

Prijs: € 3,-

195 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2000, 137 blz. Piepklein zwart veegje op bladsnedes (zie foto 3) niet in boek merkbaar; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D9]

Ondertitel: Karaktertypologie & zelfontplooiing.

Het Enneagram is een fantastisch instrument om veel van jezelf of van anderen te weten te komen. Het Enneagram telt 9 nummers op een cirkel die staan voor negen karaktertypen. De nummers hebben verbindingen met elkaar zodat bepaalde structuren te ontdekken zijn. Als eerste zal de lezer zijn eigen ennentype ontdekken. Door de onderlinge verbindingen van de typen zal men ook het enneatype leren kennen waar men onder stress of in ontspanning naar toe gaat. Ieder mens heeft meerdere enneatypen tot zijn of haar beschikking. Die overstap naar een onder type toe gaat vaak ongemerkt. Als we ons bewust zijn van die stap kunnen we tevens teren om daar ook mee om te gaan. Zodoende kunnen we beter met spanning om gaan en leren we hoe we meer kunnen genieten. Als men het enneagram eenmaal kent is het makkelijker om reacties van anderen te begrijpen en leren we vrienden en kennissen beter kennen. Het enneagram biedt tevens de mogelijkheid om dieper in onszelf te kijken. Het houdt ons een spiegel voor van ons ware 'ik'.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)