Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Ik krijg altijd gelijk - Lars Duursma

Prijs: € 4,-

88 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 2008, 177 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [164]

Een boek over de kunst van het overtuigen, geschreven voor iedereen die zijn meningen, ideeën en standpunten beter naar voren wil brengen, om anderen beter te overtuigen. De auteurs schreven een half jaar lang artikelen op de site nrc.next en vroegen de lezers om feedback. Het resultaat is dit boek met trucs, tips en adviezen om in discussies beter te overtuigen. Ze presenteren het 'SEXI-model': geef de kern van je argument weer (State), leg uit wat je daarmee bedoelt (EXplain) en geef een feit of voorbeeld (Illustrate). Ook introduceren ze de drie componenten deskundigheid, betrouwbaarheid (duidelijk maken dat je niet handelt uit eigenbelang) en welwillendheid (de indruk geven dat je de ander begrijpt). Andere hoofdstukken gaan over het omgaan met lastige vragen c.q. het stellen van lastige vragen aan je tegenstander en het bespelen van emoties bij je publiek. De auteurs geven veel voorbeelden uit de politiek, het bedrijfsleven en de sportwereld om hun betoog te illustreren. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)