Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Kinderen cadeau (stiefmoeders) - Yolan Witterholt

Prijs: € 3,-

626 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2006, 175 blz. Randen kaft licht sleets; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D5]

Ondertitel: Een boek voor eigentijdse stiefmoeders.

De auteur van dit boek ontmoet na haar scheiding een nieuwe man. Beiden hebben kinderen uit hun eerdere relatie. Kort nadat de relatie was begonnen, werd duidelijk dat de kinderen een enorme invloed hebben op het verloop van de relatie. De auteur van dit boek vertelt over haar eigen ervaringen met haar nieuw gevormde gezin, bestaande uit haar vier eigen kinderen en de twee kinderen van haar nieuwe man. Ze geeft een zeer open kijk op de situaties die zich voordoen in het gezin. Deze hebben een humorvolle en rationele ondertoon. Onderwerpen die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: hoe creeer je in zo'n nieuw gezin eigen tijd met je geliefde, hoe ga je om met ex-partners of hoe ga je om met stief-pubers. Tevens geeft de auteur informatie over rechtspositionele zaken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)