Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Mannen weten niet wat ze missen - Peter Buijs

Prijs: € 2,-

601 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1995, 159 blz. Heel licht vouwspoortje in de kaft; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [D27]

Nog altijd zijn het, ondanks alle goede voornemens van mannen, meestal vrouwen die korter gaan werken als er kinderen komen. Bij Peter Buijs liep dat anders. Hij gaf zijn ideaal - huisarts in een gezondheidscentrum - op en koos voor een deeltijdbaan elders, om zo van nabij het opgroeien van zijn kinderen te kunnen meemaken. In Mannen weten niet wat ze missen beschrijft de auteur die jaren: enerzijds de spanningen op het werk en thuis vanwege zijn nieuwe rol, en anderzijds de voordelen van part-time werk en vooral de positieve gevoelens die de zorg voor zijn kinderen bij hem losmaakte. En intussen bleek hij ook nog iets van z'n baan te kunnen maken, zij het in aangepast tempo. Het levert een zeer persoonlijk verslag op, liefdevol en geestig geschreven, en ongetwijfeld voor veel ouders een feest van herkenning. Het is verplichte kost voor werkende (aanstaande) vaders en moeders.

 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)