Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Planeten en hun aspecten - Tracy Marks

Prijs: € 4,-

205 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1992, 251 blz. Vouwspoor hoek kaft voorkant; vouwspoortjes in de rug; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D4]

Ondertitel: Leren negatieve aspecten positief te benutten.

In de astrologie worden tussen planeten onderling harmonische en spanningsaspecten onderscheiden, waarbij meer aspecten tegelijk bepaalde patronen kunnen vormen. Aspecten weerspiegelen de manieren waarop psychische inhouden in ons op elkaar reageren. De schrijfster, een ervaren astrologe in de V.S., behandelt in dit boek de achtergronden en mogelijkheden van de lastige aspecten, met nadruk op het T-vierkant, een vrij algemeen voorkomend spanningspatroon, en de samenstellende aspecten. Ze geeft aan hoe je er mee om kunt gaan op een opbouwende manier en behandelt tal van facetten die we in andere boeken zelden tegenkomen. Vlot leesbaar voor wie enige kennis van de basisbegrippen heeft. Dit boek wordt in de V.S. al jarenlang als een klassiek werk beschouwd. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)