Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

René Diekstra - Pleisters voor de ziel

Prijs: € 0,50

815 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Geluk en gelazer in relaties. Ken je dat? Zij wil praten over wat haar dwars zit, hij draagt allemaal praktische oplossingen aan. Hij vindt sexy lingerie leuk, zij niet. Zij denkt een gewoon gesprek te voeren, hij denkt dat ze ergens op uit is. Als ze ruzie maken worden alle oude koeien uit de sloot gehaald. Als ze op straat met een kennis een praatje aanknopen, begint hun kind te zeuren.

Over het dagelijkse geluk en gelazer in relaties schreef René Diekstra columns in een aantal dagbladen. Een selectie van zijn beste stukken vind je in dit boek. Er zijn natuurlijk veel verschillende relaties, niet alleen met je partner, maar ook met je kinderen, met je ouders, met je collega's en, niet te vergeten met jezelf. In al die relaties loop je vroeger of later grotere of kleinere verwondingen op: door ruzies, misverstanden, concurrentie, ontrouw, verschillende belangen, extreme vragen om aandacht, problemen met seks en ga zo maar door.

Op een heel heldere manier geeft diekstra achtergrondinformatie, biedt hij inzicht en geeft hij aanwijzingen. Als psycholoog weet hij waar hij het over heeft en zijn teksten kunnen dan ook beschouwd worden als pleisters voor de ziel.

 

Verzendkosten E.4,10. Let op: Tekst geschreven op 1e blz.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Geertruidenberg
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0620229492

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)