Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Seizoendepressies - Angela Smyth

Prijs: € 3,-

201 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1991, 219 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [D13]

De schrijfster tracht een beeld te geven van verschijnselen, omvang en behandelmogelijkheden bij seizoensgebonden depressies. Zij betoogt dat dit soort depressies een 'nieuw ziektebeeld' vormen, dat vrijwel uitsluitend in de winter voorkomt. Omdat in de winter de dagen korter en donkerder zijn, staat zij duidelijk behandeling met (kunst)licht voor. Andere behandelmethoden komen zeer kort aan bod als 'ondersteuning' van lichttherapie. Het boek is geschreven in heldere stijl en uitstekend bewerkt voor een Nederlands publiek.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)