Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Spirituele ontwikkeling: 'Van Harte Mens'

Prijs: € 95,-

1.038 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Tijdschrift-formaat
  • Staat:
  • Nieuw

Het boek/naslagwerk

 

‘Van Harte Mens’

 

Verschijningsdata:

Eerste uitgave juni 1998

 

Tweede uitgave september 2007

Derde uitgave juni 2012


€ 95,00 exclusief verzendkosten


‘Van Harte Mens’ is een compleet boek volgens de Malvaleer, dat tevens gezien kan worden als een schriftelijke ontwikkelingscursus op het gebied van spirituele basiskennis, de aura, chakra’s & kundalini. Meer dan 100 astrale lezingen van 1½ uur zijn op papier gezet, heringedeeld en samengevoegd tot dit basisboek en naslagwerk ‘Van Harte Mens’. Het boek beschrijft de geestelijke ontwikkeling die een ziel gedurende al zijn menselijke levens op Aarde doormaakt. Het is daarmee een boek voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn eigen lichamelijk/geestelijke functioneren, maar vooral ook in zijn geestelijke en spirituele ontwikkeling die daar direct mee samenhangt. Het is een heel menselijk boek dat op een prettige herkenbare manier geschreven is.

Dit spirituele basisboek bevat daarmee tevens alle noodzakelijke basiskennis om optimaal met de vervolgboeken/schriftelijke cursus ‘Werken met Ankh & Kosmische Schijven’ en ‘Werken met Chakra’s, Aura & Kundalini te kunnen werken. (zie mijn andere advertenties)

Het boek is gebaseerd op de lezingen van de Meesters van Malva en de broeders en zusters, die deze in vele 100-den lezingen via de trancemediums Gerard Tetteroo en Lex Persoon aan de mens hebben doorgegeven. Dit geschiedde in de periode 1959 tot medio 2002. Er is intensief gewerkt, om alle informatie overzichtelijk, helder en begrijpelijk op schrift te stellen. Het resultaat is een basisboek voor elk mens, die zich geestelijk wil ontwikkelen en tevens een naslagboek voor de serieuze therapeut, die elk detail over de chakra’s, aura en kundalini wil weten. Door zijn compleetheid, is dit boek daarmee niet alleen interessant voor debeginnende therapeut- of zij, die alleen persoonlijk alles over de Chakra’s, Aura en Kundalini willen weten - , maar ook een onmisbaar studie- en naslagwerk voor de(ver) gevorderde therapeut.


Dit naslagwerk bestaat uit 2 delen met totaal 382 bladzijden (A4 formaat en 115 grams papier.) (foto 1 en 2) Het is rijk geïllustreerd en ingebonden met plastic clickringen.

Voor eengratis Demo van dit boek en meer informatie zodat je een idee hebt wat je koopt kijk opwww punt vayra punt nl.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Vayra ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Haarlem
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)