Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Test uw emotionele intelligentie - Robert Wood, Harry Tolley

Prijs: € 4,-

197 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2004, 157 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro.) [D27]

Om succesvol te zijn is meer nodig dan alleen een hoog Intelligentie Quotiënt (IQ) - een hoog Emotioneel Quotiënt (EQ) is van even groot belang. Werkgevers worden daar alerter op en een EQ-test wordt steeds vaker afgenomen. In dit handzame boek leggen de auteurs uit wat EQ is en hoe je dit kunt meten. De gebruiker leert niet alleen typische testvragen te onderkennen, maar ook hoe hij/zij het EQ kan stimuleren en verbeteren. De praktische vragen in dit boek hebben tot doel aspecten van de vijf sleutelcomponenten van emotionele intelligentie te meten: zelfbewustzijn, zelfregulatie, empathie, motivatie en sociale vaardigheden.
Of u nu voor een EQ-test gesteld wordt of geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw kansen op succes in uw werk en in uw privé-leven, de expertise die deze gids biedt is bijzonder waardevol - en kan een aanmerkelijk verschil uitmaken...

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)