Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Vent op de bank - Daniel Jones

Prijs: € 2,-

226 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2004, 290 blz. Boek is in nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [D22]

Ondertitel: 27 mannen vertellen de waarheid over liefde, verbroken relaties, vaderschap en vrijheid.

Dit boek is voor elke vrouw die zich afvraagt: Wat wil hij? Waar denkt hij aan als de baby 's nachts huilt en ik er voor de derde keer uit kan gaan, terwijl ik ook een baan heb? Waarom kent hij nog steeds het weekschema van de crèche niet uit zijn hoofd? En hoe voelt hij zich als ik zeg dat ik geen zin heb in seks? En voor de man die denkt: Ben ik de enige man wiens partner geen zin meer heeft in seks, mij noch vertrouwt met andere vrouwen, noch met kleine huishoudelijke taken, en alleen nog maar geïrriteerd op mij reageert? 'Vent op de bank' is het mannelijke antwoord op het succesvolle boek van Cathi Hanauer, De bitch in huis, waarin 26 vrouwen op pijnlijk eerlijke wijze vertellen ov er de ongemakken van de moderne vrouw.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)