Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Voor engelen en duivels - Carlotta Torchia

Prijs: € 2,-

487 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2002, 160 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D28]

"Voor Engelen en Duivels" is de titel van dit spraakmakende boek. De Italiaanse Carlotta Torchia, die in Amsterdam en Los Angeles woont, doet uit de doeken hoe een slechte seksuele relatie je huwelijk of partnerschap ernstig kan verstoren. Ze onthult de geheimen van een goede seksuele relatie. In de oudheid hebben vooral de religies een sterk stempel gedrukt op onze seksuele gewoonten. Zowel het christendom, de islam als de andere religies hebben hun dogma's overgebracht op de gelovigen en vaak heeft men dit als remmend ervaren. Het calvinisme zit nog altijd in ons. Carlotta noemt het schrikbarend dat er nog zoveel misverstanden over seksualiteit bestaan, en mensen ernstig geremd worden in een goede relatie met een partner. Ze noemt een goed seksleven de basis voor een goede relatie. Als metafoor neemt Carlotta Torchia de Engel en de Duivel. In ieder mens zit de engel, de liefdevolle partner, maar in ieder mens zit ook de duivel. De duivel wil stoute dingen doen en weleens uit de band springen. Door die beide stukken te herkennen en erkennen wordt je seksleven veel beter, groei je als partners meer naar elkaar toe en voorkom je dat je partner het duiveldeel bij iemand anders gaat zoeken. Carlotta schroomt niet om uit haar eigen ervaringen te putten en ons deelgenoot te maken van de geheimen van een innig seksleven.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)