Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Vroeger was je zo lief - Henkart

Prijs: € 1,50

610 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1999, 288 blz. Vouwspoortje hoekje kaft achterzijde; vouwspoortjes in de rug; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[396]

Eindelijk een helder en praktisch boek over de turbulente relatie tussen ouders en tieners. 'Vroeger was je zo lief' leert ouders en kinderen niet alleen met elkaar te praten, ze leren elkaar ook te begrijpen! Andrea en haar zeventienjarige dochter Journey belichten beide kanten van deze vaak turbulente en frustrerende relatie. Ze geven geruststellende adviezen en vertellen herkenbare anekdotes.
Ouders leren hoe ze hun kinderen kunnen aanmoedigen in het nemen van verantwoordelijkheden en in het krijgen van zelfvertrouwen.
Kinderen leren tecnieken om het respect en vertrouwen van hun ouders te winnen.
Of het nu gaat om rommelige kamers, school of vrienden, met een beetje oefening en geduld draagt dit boek bij aan een eerlijke en bevredigende verstandhouding.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)