Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Bridge: Biedermeier + Tweemaal zilver - Pas, Niemeijer

Prijs: € 4,-

360 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Twee boekjes over bridge. Prijs geldt voor beide boekjes samen. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (België 6,50 euro)

1) Biedermeier (foto 1)
Paperback, uitgave 1992, 181 blz. Blz. zijn licht verkleurd; verder in goede staat.)
Chris Niemeijer heeft een standaardsysteem - biedermeier - ontworpen, dat door de Nederlandse topspelers en -speelsters veelvuldig wordt toegepast.
Een van de bedoelingen van dit biedsysteem is bridgepartnership te helpen bij het maken van afspraken over hun systeem, waardoor het speelniveau kan stijgen. Het biedermeiersysteem gaat uit van een 'natuurlijke' biedstijl, maar is aangevuld met een aantal conventies die in de praktijk nuttig blijken te werken. In 'Biedermeier' wordt vooral uitgelegd waarom een bepaalde sijtl of bepaalde conventies gebruikt kunnen worden.

2) Tweemaal zilver (foto 2)
Paperback, uitgave 1990, 112 blz. In goede staat.)
In 'Tweemaal zilver' geeft Chris Niemeijer heldere analyses van de successen en de missers van de Nederlandse vrouwen. Aan de hand van deze analyses kan de lezer de partijen volgen en ook zelf meespelen. Elk hoofdstuk begint met een paar problemen, die in de loop van het hoofdstuk worden opgelost. Marijke van der Pas, één van de speelsters van het 'zilveren' team, vertelt over haar ervaringen als deelneemster in dergelijke grote toernooien.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)