Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Schaken - Staunton Wereldschaaktoernooi - Groningen 1946

Prijs: € 7,-

101 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden linnen, uitgave 1947, 392 blz. met zwart/wit foto's. Handtekening op schutblad. Boek heeft lichte gebruikssporen. Verzendkosten Nederland (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9,50 euro)[29]

Het schaaktoernooi dat in 1946 in Groningen plaatsvond, was het eerste grote internationale schaaktoernooi dat na de Tweede Wereldoorlog werd georganiseerd. Het toernooi stond in Nederland bekend als het Staunton-tournooi en werd georganiseerd door Schaakgezelschap Staunton (Haren/Groningen), de NOSBO / KNSB en de Groningse VVV. Dit grote evenement vond plaats in augustus en september 1946, slechts vijftien maanden na het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis (België 9,50 euro) of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)