Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Snoek van klein tot groot - Hans de Boer

Prijs: € 12,-

261 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Grote paperback, uitgave 1999, 145 blz. met kleurenfoto's. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)


Het eerste boek van de Friese snoekspecialist Hans de Boer. Hans droeg zijn in uiterst persoonlijke stijl geschreven eersteling op aan zijn inmiddels overleden vader en visvriend Dirk, een ware legende onder snoekvissers.
Als een van de pioniers van de Snoekstudiegroep Nederland-Belgie, liep Dirk de Boer voorop waar het gaat om het weidelijk vissen op onze 'nationale roofvis' en het gebruik van kunstaas. Zoon Hans (1964) neemt de lezers in Snoek, van klein tot groot op verhalende wijze mee in de voetsporen van zijn vader. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar het actief struinen door onze polders, bijvoorkeur met een zelfgebouwde spinner of plug.
Hans de Boer laat in zijn boek o.a. van begin tot eind zien hoe je thuis zelf de ideale polder- spinner en plug in elkaar zet. Gelardeerd met visverhalen en vele praktijkvoorbeelden, is Snoek, van klein tot groot een heerlijk boek voor zowel de beginnende, als ervaren snoekvisser.

 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)