Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Weerspiegelingen in het ijs - Derek Parra

Prijs: € 3,-

2.474 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2004, 316 blz. Met een paar zwart/wit foto's. Hoekjes kaft zijn licht 'gekneusd'; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D5]

Ondertitel: het levensverhaal van een Olympisch kampioen.

De sportbiografie 'Weerspiegelingen in het ijs' is een zeldzaam kijkje in het hart en de geest van een man die eigenlijk niets op het ijs te zoeken had. Derek Parra, die vanuit de Mexicaanse wijken in Zuid-Californië via de gangpaden van de supermarktketen Home Depot het hoogste treetje op het Olympische podium bereikte, vocht zeventien jaar lang om als eerste Latijns-Amerikaan een gouden plak te winnen op de Olympische winterspelen. In weerspiegelingen in het ijs beschrijft hij op een openhartige manier zijn emotionele levensverhaal, van armoede naar Olympische glorie, met een tragisch verlies en wonderbaarlijk nieuw leven. Een hartverwarmend verhaal dat iedereen kan inspireren. Derek Parra is tweevoudig Olympisch medaillewinnaar, achttienvoudig wereldkampioen, echtgenoot, vader en veelgevraagd spreker. Hij schreef zijn levensverhaal samen met Patrick Quinn en won hiermee de Benjamin Franklin Book Award in de categorie 'Beste biografie VS 2004'.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)