Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

boeken

Zin in ....Schaatsen / oa Mart Smeets

Prijs: € 1,25

2.230 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort boek:
  • Pocket

Verzendkosten 3.12 (Nederland) D-14

ZIN IN ... SCHAATSEN
Het komt in ons kwakkellandje helaas veel te weinig voor, maar áls we een strenge winter hebben, dan laten we die niet aan onze neus voorbij gaan. Het zit ons kennelijk in ons bloed. Al in 1572 schreef Bernardino de Mendo§a vol verbazing over het Hollandse ijsvermaak.
Met deze bundel kan elke schaatsliefhebber urenlang genieten van de mooiste verhalen over de genoegens en de gruwelen van de wereld op het gladde ijs
Deze nieuwe bundel uit de reeks 'Zin in..' bevat 10 zeer uiteenlopende verhalen van Nederlandse auteurs over schaatsen. De meeste zijn elders reeds eerder gepubliceerd en afkomstig uit journalistieke (Mart Smeets) dan wel literaire (Hermine de Graaf) hoek. Winter, ijspret, genieten, maar ook afzien, pijn en kou lijden, successen en teleurstellingen, kortom alle ervaringen en emoties die het schaatsen in Nederland wel kan oproepen, lopen als een rode draad door de verhalen. Deze vormen dan ook een redelijke dwarsdoorsnede van de zeer omvangrijke schaatsliteratuur in ons land. Behalve de genoemde auteurs Herman Pleij, Coot van Doesburgh, Cees van Steijn, Maarten Moll, H.H. Heringa, Jacob Bergsma en Cissy van Marxveldt.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hoogezand
(Groningen, Nederland)
Tel: 06 45546313

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)