Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Criminaliteitsanalyse in Nederland - Moerland, Rovers

Prijs: € 4,-

829 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden, uitgave 2000, 1e druk, 455 blz. Isbn 9789057496998. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9,50 euro)

Deze uitgave geeft een breed en geïntegreerd overzicht van het vakgebied van criminaliteitsanalyse in Nederland. Hierbij is aandacht voor de integratie van conceptuele en terminologische praktijken, van verschillende onderzoeksvormen en van uiteenlopende aspecten van criminaliteitsanalyse, zoals brongebruik, juridische aspecten, onderwijs, knelpunten, enzovoorts. Dit unieke boek levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van dit jonge vakgebied.

 

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). 

 

Het verzendtarief voor België van dit boek bedraagt € 9,50 bezorging thuis of € 8,75 ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. Voor dit tarief heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)