Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De gelukswinkel - Postma, Bruel

Prijs: € 3,-

1.085 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 2006, 129 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,65 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9 euro) [473]

Wil een klant een relatie met zijn favoriete winkel, met zijn kapper, energiebedrijf, bank of postkantoor? Met sommige graag. Met andere juist niet. Daar betaalt hij voor wat hij koopt en beperkt hij zich tot de transactie.
Wat voor relatie wil een medewerker met zijn werkgever? Komt hij voor zijn professie in een net van relaties? Of verhuurt hij zijn capaciteit voor geld, als een normale transactie.
De keuze: sturen op relaties of sturen op transacties is de sleutel tot succes. Zowel voor het positioneren van de organisatie in haar verkoopmarkt als in haar arbeidsmarkt. Dat leidt tot het op elkaar afstemmen van marktstrategie en HRM. De kracht van een onverwachte combinatie.

Verzending
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.. 

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

ALS U OP MIJN ADVERTENTIE REAGEERT, HOUD DAN OOK UW SPAMBOX IN DE GATEN.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)