Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Doen! - Ben Tiggelaar

Prijs: € 3,50

95 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 2004, 288 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D12]

Veranderen van gedrag is een noodzakelijk iets om situaties te kunnen veranderen. Dit geldt voor prive-zaken net zo goed als voor werksituaties. Het veranderingsproces wordt in dit boek in drie fasen uiteengezet: 'get real' (intentiefase); 'make plans' (situatiefase); 'take action' (gedragsfase). Deze veranderingsmethode wordt de 'Basic Change Method' genoemd, die door de auteur met veel kennis van zake gepresenteerd wordt in dit boek. Hij heeft tevens geschreven 'Internet strategie' en dit boek was twee jaar achtereen het best verkochte Nederlandstalige managementboek. In beide boeken staan strategische, sociale en gedragsaspecten van innovaties in bedrijven centraal. Het taalgebruik is voor een breed publiek toegankelijk en opmaak, bladspiegel en indeling doen rustig aan en zijn duidelijk. Verwijzingen naar Nederlandse en Engelse literatuur zijn per onderwerp gegroepeerd. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)