Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Effectieve tweegesprekken - Marike van den Berg

Prijs: € 2,-

862 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1997, 190 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[187]

Ondertitel: Handleiding bij het voorbereiden en voeren van gesprekken in organisaties.

Waarom loopt communicatie in tweegesprekken zo vaak mis? Welke vaardigheden zorgen ervoor dat gesprekken tussen manager en medewerker wel professioneel en effectief verlopen? 'Effectieve tweegesprekken' beantwoordt deze vragen en biedt u daarbij talrijke, direct toepasbare tips voor succesvolle gesprekken in organisaties. Bovendien ontdekt u wat de specifieke valkuilen en concrete aandachtspunten zijn bij het voorbereiden van de volgende tweegesprekken:
- probleemverkennend gesprek
- interview
- selectiegesprek
- doelstellingsgesprek
- functioneringsgesprek
- beoordelingsgesprek
- correctiegesprek
- slecht nieuwsgesprek
- conflicthanteringsgesprek
- adviesgesprek.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)