Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Het monster onder het bed - Davis, Botkin

Prijs: € 2,-

796 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1997, 192 blz. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro) [356]

Het monster onder het bed is een onderzoek naar de huidige en toekomstige trends in de kennisrevolutie. Het is gemakkelijk om van een 'kennisrevolutie' ter spreken, maar wat betekent het precies wanneer kennis de belangrijkste productiefactor is? Wat kan het bedrijfsleven doen om van de kennisrevolutie te profiteren? Hoe kunt u, als consument, profiteren van kennisproducten en -diensten? Een goede concurrentiepositie is steeds vaker te danken aan de kennis die in een bedrijf aanwezig is. Voor de processen, producten, diensten en organisatie van een bedrijf wordt onderwijs steeds belangrijker.De manier waarop we leren verandert. Zullen de nieuwe 'lerende bedrijven' in staat zijn om informatie, kennis en onderwijs net zo massaal en gevarieerd aan te bieden als traditionele scholen, en zullen ze de zelfde rol gaan spelen? De antwoorden op deze vragen tekenen zich nu al af in het bedrijfsleven, het onderwijs en de maatschappij als geheel.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)