Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Het onderzoek: Topmanagement en IT - Marco Gianotten

Prijs: € 3,-

439 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1997, 150 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. 

Ondertitel: Nederlands topmanagement over de huidige en toekomstige inzet van informatietechnologie binnen hun ondernemingen.

De betrokkenheid van het topmanagement bij informatietechnologie bepaalt in sterke mate het succes van IT voor de ondernemingen. Hoewel op diverse niveaus managers zich bezig houden met IT, is de visie van het topmanagement van cruciaal belang voor de dynamische afstemming van IT op de te realiseren ondernemingsdoelstellingen. Mede vanwege het feit dat investeringen in IT één van de grootste kostenposten is, hoort koppeling tussen business en technologie op het hoogste niveau thuis.
Binnen de top van ondernemingen neemt het aantal managers met ervaring in en affiniteit met IT toe. Dit bevordert de communicatie met het IT-management en schept de voorwaarden die nodig zijn om in te spelen op de ontwikkelingen - zowel economisch als technologische - de zich in steeds hoger tempo voltrekken. Gezien de druk om telkens beter te presteren moeten ondernemingen voortdurend kunnen inspelen op veranderingen. Dat vraagt om organisaties die weten welke kansen moeten worden benut én hoe informatietechnologie daarbij kan worden aangewend. Om een beeld te krijgen van de omgang met IT, de problemen en de plannen voor de toekomst zijn een vijftigtal interviewsessie georganiseerd. De resultaten van die sessies vormen de basis van dit boek.
De uitkomsten van het onderzoek zijn geanalyseerd en verwerkt tot een bruikbaar kader. In afzonderlijke hoofdstukken worden clusters van samenhangende inzichten, ervaringen en visies belicht. De onderzoeksresultaten vormen op deze wijze een overzichtelijk geheel.

 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)