Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Integrale governance - Duthler Associates

Prijs: € 5,-

762 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover met leeslint, uitgave 2011, 167 blz. Vouwspoor in schutblad; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro.) [401]

De effecten van de wereldwijde kredietcrisis zijn tot diep in het bedrijfsleven en de overheid voelbaar. De ontwikkelingen op mondiaal niveau hebben hun weerslag op de financiële ruimte van bedrijven en instellingen op organisatieniveau. Veel bedrijven en (overheids)instellingen hebben te maken met krappe bestedingsruimtes en/of zijn genoodzaakt grootschalige bezuiningsoperaties door te voeren.
De oorzaken van de werelwijde kredietcrisis worden gevonden in onduidelijke constructies van bedrijven en hun relaties met de met hen verbonden partijen, in onduidelijke financiële verantwoordingsverslagen en in onduidelijke en onverantwoordelijke financieringen en financieringsconstructies. In reactie hierop zijn de regels op Europees niveau voor goed bestuur en transparantie flink aangescherpt. Deze Europese regels zijn inmiddels vertaald naar nationale wet- en regelgeving en gedragscodes. Terwijl de eisen op het gebied van goed bestuur en financiële verantwoording strenger zijn geworden en organisaties dus meer inspanningen moeten leveren om aan deze eisen te kunnen voldoen, is tegelijkertijd de financiële ruimte om deze inspanningen te kunnen betalen aanzienlijk kleiner geworden.
Europese wet- en regelgeving vragt om betrouwbaardere en transparantere corporate governance. Organisaties zijn dus enerzijds gericht op een grotere betrouwbaarheid van hun bedrijfsvoering en hun financiële verantwoordingen. Anderzijds moeten zij inzetten op productiviteitsverbetering en besparing van hun kosten. Duthler Associates heeft daarom het concept van het Integrated Governance and Compliance Framework (IGCF) ontwikkeld. Het IGCF is een instrument om zowel de governance als de compliance van een organisatie te integreren, waarbij tegelijkertijd de betrouwbaarheid en productiviteit omhoog gaan en belangrijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. In verschillende artikelen van deze bundel wordt ingegaan op de onderdelen van dit framework en vindt u uitgebreidere achtergrondinformatie over het IGCF.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)