Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Internet en het nieuwe leren - Toepassing v streaming media

Prijs: € 4,-

594 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Grote paperback, uitgave 2003, 182 blz. Uitgave Ned. Instituut voor beeld en geluid. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [419]

Wat is de kracht van streaming media? Hoe kunnen streaming media het beste worden toegepast in het hoger onderwijs? Deze vragen staan centraal in de nieuwe uitgave 'Internet en het Nieuwe Leren' die het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid uitbrengt.
Nieuwe technieken maken het mogelijk kwalitatief hoogwaardige audiovisuele media over het Internet te versturen. Websites groeien uit tot rijke informatiebronnen, dynamische handelsplaatsen, online radio- en televisiezenders en uithangborden voor bedrijven. Ook in het onderwijs wordt deze techniek toegepast voor bijvoorbeeld het vastleggen van colleges en gastlezingen. Andere vaak gebruikte toepassingen zijn het op digitale wijze toegankelijk maken van het cultureel erfgoed.
In de publicatie Internet en het Nieuwe Leren gaat de auteur Johan Oomen op zoek naar het verband tussen de ontwikkelingen in het hoger onderwijs en de plaats die streaming media hierin kan krijgen. Studies van nationale en internationale projecten en diverse publicaties en opinies van experts staan aan de basis van deze zoektocht. Premisse is dat de techniek vanuit didactisch oogpunt voor veel krachtiger toepassingen ingezet kan worden dan nu nog vaak het geval is.
Aan de hand van vijf aan elkaar gerelateerde topics didactiek, techniek, content, projectmanagement en financiën staat Oomen stil bij de mogelijkheden die deze techniek biedt voor het hoger onderwijs. Ook gaat hij in op de relatie tussen audiovisueel materiaal, metadata en auteurswetgeving. Tot slot werpt Oomen een blik in de toekomst; mobile devices, virtual reality en peer to peer netwerken worden als belangrijke nieuwe toepassingsgebieden voor streaming media genoemd.
De bijna 200 pagina's tellende en rijk geïllustreerde publicatie (in kleur) is een uitgebreide en geactualiseerde versie van de scriptie waarmee Oomen eind 2002 afstudeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Vooraanstaande vertegenwoordigers afkomstig uit verschillende wetenschapsgebieden hebben inhoudelijk feedback geleverd. De eindredactie werd gevoerd door Bert Hogenkamp, als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Universiteit Utrecht.

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)