Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Je ziet de gaten in hun handen - Huls, Schellekens

Prijs: € 2,-

874 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2001, 210 blz. Hoek kaft ´gekneusd´; lichte gebruikssporen. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro. [343]

In ´Je ziet de gaten in hun handen´ worden de bevindingen gepresenteerd van een onderzoek naar de manier waarop de rechterlijke macht de invoering van de Wet schuldsanering natuurlijke personen heeft opgepakt en ervaren. De resultaten van het onderzoek en de aanbevelingen die de onderzoekers op basis daarvan hebben geformuleerd, zijn onderdeel van een brede wetsevaluatie, uitgevoerd door het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van het Ministerie van Justitie.
´Je ziet de gaten in hun handen´ beoogt meer te zijn dan alleen een beschrijving van de resultaten van een onderzoeksopdracht. het is ook het verslag van een rechtssociologische zoektocht. Naast het verzamelen van feiten en het doen van aanbevelingen voor de verbetering van rechtspraktijk en wetgeving, hebben de onderzoekers een inhoudelijke bijdrage willen leveren aan de discussie over de rol van de rechter in het huidige tijdsgewricht.
Het boek is bestemd voor diegenen die in de praktijk met schuldsanering te maken hebben. Het is tevens bruikbaar binnen juridische en aanverwante opleidingen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)