Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Jeugdpsychiatrie en recht - Duits, Bartels, Gunning

Prijs: € 5,-

1.079 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, 2e druk 2004, 421 blz. Isbn 9789023239048. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,95 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [471]

De wetgeving voor kinderen en jeugdigen die gevaar lopen of voor gevaar zorgen en zorg behoeven, is de afgelopen jaren sterk veranderd. Voor hen die hiermee beroepsmatig van doen hebben of krijgen, is het dan ook niet eenvoudig om de grote hoeveelheid wetgeving te overzien. Dit wordt nog bemoeilijkt doordat de verschillende wetgeving in toenemende mate interfereert. Ook is er sprake van juridisering van de zorg: mensen die zorg behoeven, worden klanten die hun recht op zorg claimen.
Bij een dergelijke dynamiek is er behoefte aan duidelijkheid. De tweede, geheel herziene druk van Jeugdpsychiatrie & recht, aanzienlijk uitgebreider dan de eerste druk, voorziet daarin. Per onderwerp is gekozen voor een driedeling: 'wetgevend kader', 'uitvoeringspraktijk' en 'relevantie voor het psychiatrisch handelen'. Dat heeft geresulteerd in een uniek en samenhangend overzicht van alle relevante wetgeving voor zorg behoevende kinderen en jeugdigen, variërend van strafrecht tot klacht- en tuchtrecht en van de aanpak van harde-kernjongeren tot de invoering van de Wet op de Jeugdzorg.

Verzending
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)