Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Kunstmanagement - Noordman

Prijs: € 7,-

230 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1997, 175 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederlands (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

Het managen van kunstinstellingen is een vak apart en verschilt nogal van het leiden van profitbedrijven. Toch zijn er ook veel overeenkomsten. De auteur heeft onderzocht welke organisatiemethoden en technieken uit de profitsector bruikbaar zijn bij het leiden van kunstbedrijven.
In ´Kunstmanagement´ worden de theoretische grondslagen van kunstmanagement getoetst aan de praktijk. Negentien experts uit de kunstensector zijn gevraagd naar hun opvattingen over kunstmanagement en hun praktijkervaringen. Daarmee biedt het boek een handreiking voor de praktijk van de bedrijfsvoering van kunstinstellingen.
´Kunstmanagement´ is geschreven voor het management van musea, concertgebouwen, muziekzalen, schouwburgen, theaters, filmhuizen, orkesten, ensembles en dans- en toneelgezelschappen. Bovendien wordt het boek gebruikt op diverse HBO- en academische opleidingen in Nederland op het gebied van cultuurmanagement.

 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)