Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Kunstmanagement - Noordman

Prijs: € 5,-

320 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 1997, 175 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D26]

Het managen van kunstinstellingen is een vak apart en verschilt nogal van het leiden van profitbedrijven. Toch zijn er ook veel overeenkomsten. De auteur heeft onderzocht welke organisatiemethoden en technieken uit de profitsector bruikbaar zijn bij het leiden van kunstbedrijven.
In ´Kunstmanagement´ worden de theoretische grondslagen van kunstmanagement getoetst aan de praktijk. Negentien experts uit de kunstensector zijn gevraagd naar hun opvattingen over kunstmanagement en hun praktijkervaringen. Daarmee biedt het boek een handreiking voor de praktijk van de bedrijfsvoering van kunstinstellingen.
´Kunstmanagement´ is geschreven voor het management van musea, concertgebouwen, muziekzalen, schouwburgen, theaters, filmhuizen, orkesten, ensembles en dans- en toneelgezelschappen. Bovendien wordt het boek gebruikt op diverse HBO- en academische opleidingen in Nederland op het gebied van cultuurmanagement.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)