Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Lesgeven en zelfstandig leren - Geerlings, Van der Veen

Prijs: € 3,-

433 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 1996, 8e druk, 410 blz. Isbn 9023231295. Boek heeft gebruikssporen. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

In het denken over onderwijzen en leren in het voortgezet onderwijs verschuift het accent van kennisoverdracht door de leraar naar zelfstandige kennisverwerving door de leerlingen. In deze nieuwe editie van Lesgeven sluiten de auteurs bij deze ontwikkeling aan. Zelfstandig leren (dat zowel individueel als samenwerkend leren omsluit) biedt vele mogelijkheden om tegemoet te komen aan verschillen tussen leerlingen in leertempo en belangstelling. Onderwijzen is niet alleen een kunst, maar ook een kunde die geleerd kan worden en waarin je nooit uitgeleerd raakt. Voor docenten is een leidraad, waarin de algemeen- didactische basiskennis is samengebracht, onmisbaar.
Door de unieke combinatie van tekst en opdrachten heeft dit handboek zich sedert 1980 een eigen plaats verworven. De toevoeging van een register heeft de toegankelijkheid van het boek vergroot.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)