Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Meet the monsters (mediatraining) - Klaas Pieter Rieksen

Prijs: € 5,-

1.194 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Paperback, uitgave 2008, 162 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [410]

Ondertitel: U hebt nieuws. Of bent u het?

In 'Meet the monsters' krijgt u inzicht in de werkwijze van de journalistiek, een overzicht van alle media in ons land, hoe een interview tot stand komt, hoe u zich kunt voorbereiden, hoe u afspraken kunt maken met journalisten en wat er allemaal bij een interview komt kijken. Maar ook: hoe benader ik de pers.
Na lezing bent u nog geen ideale woordvoerder, of gelouterde geïnterviewde, want daar komt meer voor kijken. Maar u bent wel een stuk wijzer.

Verzending
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)