Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Mensen beinvloeden, John R.Hook

Prijs: € 18,-

76 keer bekeken • Status: Actief

Mensen beinvloeden, John R.Hook
95 blz
Paperback
Elke dag opnieuw moet u mensen overtuigen. U probeert uw baas te overtuigen wanneer u opslag wilt en uw werknemers als u wilt dat ze beter presteren of een bepaalde verandering aanvaarden. U tracht klanten te overtuigen een nieuw product te kopen. U probeert uw echtgenoot of gezin te beïnvloeden wanneer u een nieuwe keuken wilt in plaats van een nieuwe auto.
U krijgt echter niet altijd wat u wilt. Zou u anderen niet graag gemakkelijker doen inzien dat uw standpunt het juiste is?
In dit boek leert u mensen effectief beïnvloeden en overtuigen. U krijgt een aantal kneepjes en technieken die u helpen uw zin te krijgen in bepaalde situaties op het werk en in uw privé-leven. Kortom, deze pocket reikt u alle ideeën en hulpmiddelen aan om uw doelstellingen te verwezenlijken, in welke situatie dan ook.

Over de auteur: Dr. John R. Hook geeft managementcursussen als professor aan het Mount St. Mary's College in Maryland. Hij kreeg zijn opleiding aan het Army War College, de Amerikaanse Militaire Academie en het Johns Hopkins-instituut. Als militair bevelhebber in het Amerikaanse leger en tijdens zijn bijna twintig jaar durende carrière als professor heeft hij zich alle kwaliteiten eigen kunnen maken om mensen met succes te beïnvloeden.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gent
(Oost-Vlaanderen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)