Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Onderzoek De basis + cd-rom / 2e druk - Van Buuren, Hummel, Berkhout, Slootmaker

Prijs: € 3,-

1.144 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2003, 2e druk, 134 blz. Incl. Cd-rom. Isbn 9789001182595. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [411]

Onderzoek. De basis geeft de student op praktische wijze alle tools in handen om onderzoek op te zetten en uit te voeren. Het aanleren van een systematische, doelgerichte werkwijze staat voorop.
Beredeneerde keuzes Het boek belicht de verschillende stappen die de student en (toekomstig) onderzoeker moet nemen: het ontwerpen van een onderzoeksplan, de verzameling van data, de data-analyse en de uiteindelijke verslaglegging. De bijbehorende software helpt de student de beredeneerde keuzes te maken die al deze fasen vereisen. Het programma geeft direct aan wat de consequenties van die keuzes zijn. Het wijst de student/onderzoeker in de analysefase bijvoorbeeld op de statistische techniek die past bij de eerder genomen beslissingen (met verwijzingen naar de recente SPSS versie 11.)

Verzending
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)