Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Privacy, cybersecurity en identitymanagement worden volwassen

Prijs: € 4,-

1.080 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Hardcover met leeslint, uitgave 2013, 96 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,65 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9 euro) [D21]

De sites van onze systeembanken lagen er de afgelopen maanden verschillende keren uit. Internetbankieren was niet mogelijk. Betalingen werden te laat aangeboden, saldo's klopten niet, belastingen werden te laat betaald. De volgende target was de site van de Nederlandse Spoorwegen. Ook een paar uur onbereikbaar. Cybercrime wordt volwassen. De aanvallen op onze informatiesystemen worden steeds serieuzer. Het antwoord daarop ook. Cybersecurity en privacy worden onderwerpen van de bestuurstafel.
Daar zorgen de voorstellen voor Europese privacy- en informatiebeveiligingsregelgeving ook wel voor. Allereerst omdat organisaties verplicht worden privacybeleid te ontwikkelen. Bestuurders en toezichthouders moeten over de effectiviteit en efficiëntie van hun privacybeleid - alleen al op basis van hun corporate governance codes - verantwoording afleggen. Daarnaast worden de meeste bestuurders en toezichthouders verplicht een functionaris voor gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Ook de FG ziet er op toe dat de effectiviteit van het interne privacybeleid regelmatig getoetst wordt.
De voorgestelde Europese verordening voor netwerk en informatiebeveiliging gaat een hoge mate van beveiliging verplicht stellen. De codes die tot nu toe zijn ontwikkeld zoals ISO27001 en NEN7510, hebben niet gebracht wat beoogd werd en de Europese Commissie wil een hoge mate van beveiliging nu via wetgeving waarborgen en afdwingen. De boetes op niet-naleving in de voorgestelde verordening en richtlijn zullen zodanig hoog worden dat privacy en cybersecurity nu wel zeker op de agenda van de bestuurstafel komen.
Op 27 juni 2012 heeft Duthler Associates een symposium georganiseerd waarin de nieuwe Europese privacyregels en regels voor informatiebeveiliging en identitymanagement centraal stonden. De artikelen in deze bundel die zijn geschreven door de mensen van Duthler Associates, berichten deze regels vanuit verschillende invalshoeken en disciplines. Op het symposium zijn andere organisaties ingegaan op hun voorbereidingen op de aanstaande wet- en regelgeving en hun verwachtingen met betrekking tot de voordelen van deze aanstaande wet- en regelgeving. Een informatie ondernemer heeft zijn privacy trustcentre gepresenteerd. Dit privacy trustcentre biedt een concreet antwoord op de toenemende problematiek van privacy- en identitymanagement.

Verzending:
Verzending zal plaatsvinden van dinsdag tot en met zaterdag. 


Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)