Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Publieke besluitvorming - Paul 't Hart, Max Metselaar e.a.

Prijs: € 5,-

1.068 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1995, 438 blz. Isbn 9789052507589. Boek is in goede en nette staat. Boek past niet door de brievenbus. Verzendkosten Nederland (€ 5,95 bezorging thuis OF € 4,95 ophalen DHL-punt) zijn voor de koper. (Verzendkosten België € 9,50)[360]

Waarom duurt de besluitvorming over belangrijke onderwerpen, zoals grote publieke projecten, vaak zo lang? Waarom is het zo moeilijk om politieke, bestuurlijke en juridische patstellingen over controversiele beslissingen te doorbreken? Wat betekent het voor bestuurders en belangengroepen in Nederland dat cruciale beslissingen op tal van beleidsterreinen in Nederland tegenwoordig op Europees niveau tot stand komen? In hoeverre is het mogelijk om besluitvormingsprocessen te structureren en te beheersen en welke afwegingen zijn daarbij in het geding?

 

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,95 bezorging thuis of € 4,95 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). 

 

Het verzendtarief voor België van dit boek bedraagt € 9,50 bezorging thuis of € 8,75 ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. Voor dit tarief heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

 

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)