Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Spel op maat - Oehlen

Prijs: € 5,-

883 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, 1e druk 3e oplage 2005, 272 blz. In kleur. Isbn 9789006771008. Vouwspoor achterkant kaft; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[326]

Spel Op maat biedt een uitstekende basis voor het bewust kunnen improviseren. Het boek bestaat uit clusters van activiteiten, zoals gezelschapsspelen, bewegingsspelen en grote projecten. Binnen deze clusters komen alle mogelijke spelvormen aan bod, van een liedjeszoektocht, songfestival en Sinterklaasfeest tot levend mens erger je niet, piratenspelen en behendigheidsspelen.
Het ‘op maat' uit de titel betekent dat toekomstige leerkrachten leren hoe zij kunnen beoordelen of activiteiten geschikt zijn voor hun groep. Heel belangrijk in het kader van Weer Samen naar School. Hoe je spelen vertaalt naar het specifieke van kinderen staat centraal in het boek. Evalueren na het spelen is ook een competentie die zij verwerven. Daarnaast is er ruime aandacht voor een planmatige aanpak ‘op maat' van de activiteiten.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)