Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Talent Handboek Zakelijke Communicatie Niveau 2 - Paul van Isselt

Prijs: € 5,-

1.170 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden, uitgave 2006, 1e druk, 1e oplage, 261 blz. in kleur. Incl. cd. Isbn 9789001200907. Hoekjes kaft sleets, schaafplekje binnenkant kaft/schutblad door plakband; binnenwerk verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,20 euro) zijn voor de koper.(Verzendkosten België 9 euro) [149]

 

Competentiegericht beroepsonderwijs vraagt om een specifieke rol van het vak Nederlands, of beter: Zakelijke Communicatie training. Meer dan voorheen is er behoefte aan gerichte training van communicatieve beroepsvaardigheden. Flexibiliteit en volledigheid in het aanbod van relevante taalvaardigheidsonderwerpen zijn hierbij van wezenlijk belang. De methode Talent biedt hiervoor de oplossing.
De werkboeken van Talent bestaan uit taakgerichte mini-cursussen waarin de beroepspraktijk steeds centraal staat. Ondersteund door een helder handboek inclusief cd-rom kan de student hiermee meteen concreet aan de slag. Doordat de minicursussen geen vaste volgorde hebben, kan er altijd aangesloten worden bij die onderwerpen in de beroepsopleiding die op dat moment relevant zijn.
Talent is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de onderwijspraktijk en bevat een heldere visie op taalonderwijs. Daarnaast vindt de student houvast in een plan van aanpak dat consequent wordt toegepast. Talent vormt zo de ideale ondersteuning voor Zakelijke Communicatie training op maat

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.. 

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

ALS U OP MIJN ADVERTENTIE REAGEERT, HOUD DAN OOK UW SPAMBOX IN DE GATEN.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)