Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Vasthouden of loslaten (concernbestuur) - Van Londen, Cools

Prijs: € 2,50

1.022 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 2002, 111 blz. Boekje is in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [458]

Ondertitel: Dilemma's bij concernbestuur.

Vrijwel dagelijks worden we via de media geconfronteerd met nieuws over concerns. DSM verkoopt de petrochemie, eens de basis van het concern, en investeert in fijnchemicaliën voor de gezondheidszorg. VNU doet eerst afstand van de dagbladen, later van de publiekstijdschriften en investeert vervolgens in marketingdata. Wessanen doet afstand van de melkproducten en concentreert zich op voedingsproducten waarbij gezondheid centraal staat.
Wat zijn de overwegingen van bestuurders om de oorspronkelijke kern van het concern af te stoten en in andere activiteiten te investeren. In dit boek gaan de auteurs in op de achtergronden van deze beslissingen. Wat speelt zich eigenlijk af bij de top van de concerns en welke emoties zijn van invloed? In zes hoofdstukken krijgt de lezer een indruk van de essentie van concernstrategie. Concernmanagement blijkt uiteindelijk veel te maken te hebben met de kunst van het vasthouden en loslaten.

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)