Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Wisselwerk - Schrijven met feedback - Mezach, Verdaasdonk

Prijs: € 2,-

877 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2005, 2e druk, 117 blz. Isbn: 9001902022. Boek is in nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[292]

Schrijven met feedback biedt een beknopte cursus die de studenten op een efficiënte, praktijkgerichte wijze grip op het schrijfproces geeft. Een centrale rol daarbij speelt het logboek: studenten werken gedurende de cursusperiode een aantal opdrachten uit die ze opnemen in een eigen logboek. Ze schaven de teksten in dit logboek voortdurend bij op basis van eigen beoordeling aan de hand van checklists en op basis van feedback van medestudenten en docent. Het logboek krijgt de vorm van een complete publicatie die aan het eind van de cursus een helder inzicht geeft in wat de student zich aan schrijfvaardigheden heeft eigengemaakt.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)