Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Circus - Alistair MacLean

Prijs: € 2,-

1.167 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Circus - Alistair MacLean

Hoog op het trapezeplatform in het midden van de felle schijnwerpers staan drie geblinddoekte mannen, tot in de toppen van hun vingers geconcentreerd. Op het moment dat de muziek wegsterft begint hun spectaculaire, perfect uitgevoerde acrobatie.

Geen wonder dat deze acrobaten bekend zijn als De Blinde Adelaars. Een van hen, de beste, is Bruno. En Bruno zal de allergevaarlijkste missie moeten ondernemen die ooit op touw is gezet. Een missie waarvoor hij al zijn talenten nodig heeft. Bruno is bij uitstek geschikt om het sombere kasteel Lubylan in Oost-Duitsland binnen te dringen en er een zwaarbewaakt document te stelen, een document waarvan vele levens afhangen. Als alibi om achter het IJzeren Gordijn te komen gaat het circus op tournee door Oost-Europa, althans dat is de bedoeling, maar nog voor de reis begint zijn twee agenten van de geheime dienst, collega's van Bruno, op koelbloedige wijze omgebracht. Lopen er misschien verraders rond in het circus? De tegenstander weet kennelijk al van de missie af.

In een huiveringwekkende climax moet Bruno niet alleen trachten het geheimzinnige kasteel Lubylan binnen te dringen, maar ook nog de moordenaars van zijn collega-agenten te vinden en te zorgen dat hij heelhuids wegkomt. Een vrijwel onmogelijke opgave....

Paperback in goede staat
Verzendkosten 

PostNL 3,64

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)